050-4300109 050-4300109 050-4300109
סדנת אפייה וקורס קונדיטוריה לילדים נוער ומבוגרים
  • עמוד הבית
  • אודות
  • קורסים וסדנאות
    • קורס אפייה למבוגרים
    • סדנה למאפים מלוחים וארוחות בראנץ' (3 מפגשים)
    • קורס להכנת מאפי בוקר – ( 3 מפגשים)
    • חוג אפייה שנתי לילדים ונוער
    • סדנאות אפייה יומיות למבוגרים
  • לקוחות ממליצים
  • מרכז מידע
    • גלריית תמונות
    • מתכונים
    • טיפים לאפייה נכונה
  • בלוג
    • עוגת גבינה סוליסטית – הסודות לאפיית עוגה קלאסית גבוהה ונטולת סדקים
  • צור קשר
  • עמוד הבית
  • אודות
  • קורסים וסדנאות
    • קורס אפייה למבוגרים
    • סדנה למאפים מלוחים וארוחות בראנץ' (3 מפגשים)
    • קורס להכנת מאפי בוקר – ( 3 מפגשים)
    • חוג אפייה שנתי לילדים ונוער
    • סדנאות אפייה יומיות למבוגרים
  • לקוחות ממליצים
  • מרכז מידע
    • גלריית תמונות
    • מתכונים
    • טיפים לאפייה נכונה
  • בלוג
    • עוגת גבינה סוליסטית – הסודות לאפיית עוגה קלאסית גבוהה ונטולת סדקים
  • צור קשר
050-4300109 050-4300109 050-4300109
סדנת אפייה וקורס קונדיטוריה לילדים נוער ומבוגרים
  • עמוד הבית
  • אודות
  • קורסים וסדנאות
    • קורס אפייה למבוגרים
    • סדנה למאפים מלוחים וארוחות בראנץ' (3 מפגשים)
    • קורס להכנת מאפי בוקר – ( 3 מפגשים)
    • חוג אפייה שנתי לילדים ונוער
    • סדנאות אפייה יומיות למבוגרים
  • לקוחות ממליצים
  • מרכז מידע
    • גלריית תמונות
    • מתכונים
    • טיפים לאפייה נכונה
  • בלוג
    • עוגת גבינה סוליסטית – הסודות לאפיית עוגה קלאסית גבוהה ונטולת סדקים
  • צור קשר
  • עמוד הבית
  • אודות
  • קורסים וסדנאות
    • קורס אפייה למבוגרים
    • סדנה למאפים מלוחים וארוחות בראנץ' (3 מפגשים)
    • קורס להכנת מאפי בוקר – ( 3 מפגשים)
    • חוג אפייה שנתי לילדים ונוער
    • סדנאות אפייה יומיות למבוגרים
  • לקוחות ממליצים
  • מרכז מידע
    • גלריית תמונות
    • מתכונים
    • טיפים לאפייה נכונה
  • בלוג
    • עוגת גבינה סוליסטית – הסודות לאפיית עוגה קלאסית גבוהה ונטולת סדקים
  • צור קשר
ראשי » מתכונים » אוזני המן –במילוי פרג לימון

אוזני המן –במילוי פרג לימון

350 ג' חמאה בטמפ' החדר
200 ג' אבקת סוכר
80 ג' שמנת מתוקה
6 חלמונים
600 ג' קמח
וניל,גרידת לימון ומלח


אופן הכנה
-שמים בקערת המיקסר את החמאה ,גרידת לימון ,וניל ואבקת הסוכר ובעזרת וו גיטרה מתחילים להקציף למרקם חלק אחיד וללא גושי חמאה.
-מוסיפים את החלמונים והשמנת המתוקה וממשיכים לעבד את עד אשר נבלעים והמסה חוזרת להיות חלקה ואחידה
-מוסיפים את הקמח והמלח בבת אחת ומעבדים רק עד מרקם של פירורים לחים ואחידים.(זהירות לא לעבד יותר מידי)
-לעטוף בניילון נצמד ולשים המקרר למנוחה של שעה לפחות.
-לקמח את משטח העבודה,להניח את הבצק,לחבוט בו מעט עם מערוך ולרדד לעלה בעובי 5 מ'מ.
לקרוץ עיגולים,לזלף מילוי וליצור צורת משולש.להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה .
-לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 12-15 דקות.לצנן .לפזר מעט אבקת סוכר לשמור בכלי אטום כמה ימים.


מילוי פרג
300 ג' מים+200 סוכר+100 ג' דבש+120 ג' חמאה+500 ג' פרג טחון טרי+150 ג' פירורי עוגיות /עוגה+גרידת מלימון אחד .
-בסיר מחממים את המים,סוכר,דבש וחמאה לסף רתיחה.מוסיפים את הפרג הטחון וגרידת הלימון ומבשלים תוך ערבוב כמה דקות (2-3 דקות).מכבים את הגז מוסיפים פירורי עוגיות ,מערבבים ומצננים.
-ניתן לשמור את המלית במקפיא לחודש.

יצירת קשר
  • שדה זה הינו למטרות אימות וצריך להישאר ללא שינויים.

כל הזכויות שמורות לחופית שוהם - סדנאות אפייה, חוג אפייה לילדים ונוער וקורס אפייה וקונדיטוריה


שיווק באינטרנט - Wisy / בניית אתרים בוורדפרס – x-Press
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס