050-4300109 050-4300109 050-4300109
סדנת אפייה וקורס קונדיטוריה לילדים נוער ומבוגרים
  • עמוד הבית
  • אודות
  • קורסים וסדנאות
    • קורס אפייה למבוגרים
    • סדנה למאפים מלוחים וארוחות בראנץ' (3 מפגשים)
    • קורס להכנת מאפי בוקר – ( 3 מפגשים)
    • חוג אפייה שנתי לילדים ונוער
    • סדנאות אפייה יומיות למבוגרים
  • לקוחות ממליצים
  • מרכז מידע
    • גלריית תמונות
    • מתכונים
    • טיפים לאפייה נכונה
  • בלוג
    • עוגת גבינה סוליסטית – הסודות לאפיית עוגה קלאסית גבוהה ונטולת סדקים
  • צור קשר
  • עמוד הבית
  • אודות
  • קורסים וסדנאות
    • קורס אפייה למבוגרים
    • סדנה למאפים מלוחים וארוחות בראנץ' (3 מפגשים)
    • קורס להכנת מאפי בוקר – ( 3 מפגשים)
    • חוג אפייה שנתי לילדים ונוער
    • סדנאות אפייה יומיות למבוגרים
  • לקוחות ממליצים
  • מרכז מידע
    • גלריית תמונות
    • מתכונים
    • טיפים לאפייה נכונה
  • בלוג
    • עוגת גבינה סוליסטית – הסודות לאפיית עוגה קלאסית גבוהה ונטולת סדקים
  • צור קשר
050-4300109 050-4300109 050-4300109
סדנת אפייה וקורס קונדיטוריה לילדים נוער ומבוגרים
  • עמוד הבית
  • אודות
  • קורסים וסדנאות
    • קורס אפייה למבוגרים
    • סדנה למאפים מלוחים וארוחות בראנץ' (3 מפגשים)
    • קורס להכנת מאפי בוקר – ( 3 מפגשים)
    • חוג אפייה שנתי לילדים ונוער
    • סדנאות אפייה יומיות למבוגרים
  • לקוחות ממליצים
  • מרכז מידע
    • גלריית תמונות
    • מתכונים
    • טיפים לאפייה נכונה
  • בלוג
    • עוגת גבינה סוליסטית – הסודות לאפיית עוגה קלאסית גבוהה ונטולת סדקים
  • צור קשר
  • עמוד הבית
  • אודות
  • קורסים וסדנאות
    • קורס אפייה למבוגרים
    • סדנה למאפים מלוחים וארוחות בראנץ' (3 מפגשים)
    • קורס להכנת מאפי בוקר – ( 3 מפגשים)
    • חוג אפייה שנתי לילדים ונוער
    • סדנאות אפייה יומיות למבוגרים
  • לקוחות ממליצים
  • מרכז מידע
    • גלריית תמונות
    • מתכונים
    • טיפים לאפייה נכונה
  • בלוג
    • עוגת גבינה סוליסטית – הסודות לאפיית עוגה קלאסית גבוהה ונטולת סדקים
  • צור קשר
ראשי » מתכונים » מאפה בורקס בולגרי

מאפה בורקס בולגרי

350 ג' קמח תופח
250 ג' גבינה לבנה 9%
200 ג' חמאה קרה חתוכה לקוביות
5 ג' מלח
למילוי
100 ג' פרמז'ן /קשקבל/אמנטל
250 ג' גבינה לבנה
להברשה -1ביצה טרופה +שומשום


אופן הכנת הבצק
-שמים במעבד מזון את קמח ,מלח וקוביות החמאה ומעבדים למרקם חולי. מוסיפים את הגבינה לבנה ומעבדים לבצק אחיד.(חשוב שהעיבוד יהיה מינימלי ).
-עוטפים את הבצק הניילון נצמד ומניחים במקרר לשעה .
-מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים אותו ל- 4 חלקים.
-מרדדים על משטח מקומח כל חלק בצק לעלה עגול, מורחים שכבה מהגבינה לבנה ומפזרים מעל את הפרמז'ן.
-בעזרת גלגלת פיצה חותכים את הבצק ל – 8 משולשים.
-מגלגלים כל משולש מהבסיס הרחב לצורת קרואסון ,מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה מורחים בביצה טרופה ,ולפזר שומשום (לא חובה)
-אופים בתנור שחומם ל170 מעלות כ-15 דקות למאפה שחום. מגישים חם!!!

יצירת קשר
  • שדה זה הינו למטרות אימות וצריך להישאר ללא שינויים.

כל הזכויות שמורות לחופית שוהם - סדנאות אפייה, חוג אפייה לילדים ונוער וקורס אפייה וקונדיטוריה


שיווק באינטרנט - Wisy / בניית אתרים בוורדפרס – x-Press
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס