120 ג' קורנפלור
90 ג' קמח
3 ג' אבקת אפייה
1 ג' סודה לשתייה
100 ג' חמאה רכה
60 ג' אבקת סוכר
2 חלמונים
קורט מלח, תמצית וניל
אופן הכנה
-מנפים לקערה את כל החומרים היבשים-קמח ,קורנפלור אבקת אפייה סודה לשתייה ומלח.
-מעבדים את החמאה ואבקת הסוכר במיקסר בעזרת וו גיטרה, למקרם חלק (ללא גושי חמאה).
-מוסיפים את החלמונים לתערובת החמאה וממשיכים לערבב לאיחוד.
-מוסיפים את תערובת היבשים ומעבדים במהירות נמוכה עד מרקם של פירורים לחים ואחידים .
-עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לפחות חצי שעה .
-מרדדים את הבצק לעלה דק בעובי של 3 מ'מ, וקורצים עיגולים ,מניחים אותם על תבנית מרופדת נייר אפייה ,ואופים בטמפ' של 165-170 מעלות למשך 10 דקות (הן צריכות לצאת בהירות יחסית),לצנן.
-למרוח על כל עוגייה ריבת חלב או ממרח שוקולד נוגט ולסגור עם עוגייה נוספת לסנדוויץ'. למרוח על השוליים החיצוניים במעט קרם נוסף ולגלגל בקוקוס רגיל או קלוי. לשמור בכלי אטום בטמפרטורת החדר. ניתן להקפיא.