050-4300109 050-4300109 050-4300109
סדנת אפייה וקורס קונדיטוריה לילדים נוער ומבוגרים
  • עמוד הבית
  • אודות
  • קורסים וסדנאות
    • קורס אפייה למבוגרים
    • סדנה למאפים מלוחים וארוחות בראנץ' (3 מפגשים)
    • קורס להכנת מאפי בוקר – ( 3 מפגשים)
    • חוג אפייה שנתי לילדים ונוער
    • סדנאות אפייה יומיות למבוגרים
  • לקוחות ממליצים
  • מרכז מידע
    • גלריית תמונות
    • מתכונים
    • טיפים לאפייה נכונה
  • בלוג
    • עוגת גבינה סוליסטית – הסודות לאפיית עוגה קלאסית גבוהה ונטולת סדקים
  • צור קשר
  • עמוד הבית
  • אודות
  • קורסים וסדנאות
    • קורס אפייה למבוגרים
    • סדנה למאפים מלוחים וארוחות בראנץ' (3 מפגשים)
    • קורס להכנת מאפי בוקר – ( 3 מפגשים)
    • חוג אפייה שנתי לילדים ונוער
    • סדנאות אפייה יומיות למבוגרים
  • לקוחות ממליצים
  • מרכז מידע
    • גלריית תמונות
    • מתכונים
    • טיפים לאפייה נכונה
  • בלוג
    • עוגת גבינה סוליסטית – הסודות לאפיית עוגה קלאסית גבוהה ונטולת סדקים
  • צור קשר
050-4300109 050-4300109 050-4300109
סדנת אפייה וקורס קונדיטוריה לילדים נוער ומבוגרים
  • עמוד הבית
  • אודות
  • קורסים וסדנאות
    • קורס אפייה למבוגרים
    • סדנה למאפים מלוחים וארוחות בראנץ' (3 מפגשים)
    • קורס להכנת מאפי בוקר – ( 3 מפגשים)
    • חוג אפייה שנתי לילדים ונוער
    • סדנאות אפייה יומיות למבוגרים
  • לקוחות ממליצים
  • מרכז מידע
    • גלריית תמונות
    • מתכונים
    • טיפים לאפייה נכונה
  • בלוג
    • עוגת גבינה סוליסטית – הסודות לאפיית עוגה קלאסית גבוהה ונטולת סדקים
  • צור קשר
  • עמוד הבית
  • אודות
  • קורסים וסדנאות
    • קורס אפייה למבוגרים
    • סדנה למאפים מלוחים וארוחות בראנץ' (3 מפגשים)
    • קורס להכנת מאפי בוקר – ( 3 מפגשים)
    • חוג אפייה שנתי לילדים ונוער
    • סדנאות אפייה יומיות למבוגרים
  • לקוחות ממליצים
  • מרכז מידע
    • גלריית תמונות
    • מתכונים
    • טיפים לאפייה נכונה
  • בלוג
    • עוגת גבינה סוליסטית – הסודות לאפיית עוגה קלאסית גבוהה ונטולת סדקים
  • צור קשר
ראשי » מתכונים » עוגיות אלפחורס

עוגיות אלפחורס

120 ג' קורנפלור
90 ג' קמח
3 ג' אבקת אפייה
1 ג' סודה לשתייה
100 ג' חמאה רכה
60 ג' אבקת סוכר
2 חלמונים
קורט מלח, תמצית וניל


אופן הכנה
-מנפים לקערה את כל החומרים היבשים-קמח ,קורנפלור אבקת אפייה סודה לשתייה ומלח.
-מעבדים את החמאה ואבקת הסוכר במיקסר בעזרת וו גיטרה, למקרם חלק (ללא גושי חמאה).
-מוסיפים את החלמונים לתערובת החמאה וממשיכים לערבב לאיחוד.
-מוסיפים את תערובת היבשים ומעבדים במהירות נמוכה עד מרקם של פירורים לחים ואחידים .
-עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לפחות חצי שעה .
-מרדדים את הבצק לעלה דק בעובי של 3 מ'מ, וקורצים עיגולים ,מניחים אותם על תבנית מרופדת נייר אפייה ,ואופים בטמפ' של 165-170 מעלות למשך 10 דקות (הן צריכות לצאת בהירות יחסית),לצנן.
-למרוח על כל עוגייה ריבת חלב או ממרח שוקולד נוגט ולסגור עם עוגייה נוספת לסנדוויץ'. למרוח על השוליים החיצוניים במעט קרם נוסף ולגלגל בקוקוס רגיל או קלוי. לשמור בכלי אטום בטמפרטורת החדר. ניתן להקפיא.

יצירת קשר
  • שדה זה הינו למטרות אימות וצריך להישאר ללא שינויים.

כל הזכויות שמורות לחופית שוהם - סדנאות אפייה, חוג אפייה לילדים ונוער וקורס אפייה וקונדיטוריה


שיווק באינטרנט - Wisy / בניית אתרים בוורדפרס – x-Press
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס