נישת הקינוחים בכוסות מתוארת לא פעם כ"מתיקות באריזה קטנה", ודבר ידוע הוא שכל מה שמגיע בקטן מרחיב לנו את הלב.
הסדנה היא מענה לשולחן הגשת מתוקים שיש בו הבטחה כמעט מוחלטת להצלחה. מדובר בקינוחים שעצם הצבתם על שולחן האירוח יוצרים מראה מלבב וססגוני. מעבר לכך, בזמן הגשתם אין חשש מגלישה, התפוררות או מריחה כפי שעלול לקרות לעיתים עם עוגה גדולה שאחרי שעות של השקעה נמרחת על הצלחת ומאבדת מזוהרה. הכוס אוספת בתוכה את כל המרכיבים והצלחת האירוח מובטחת כמעט לגמרי.
מזמינה אתכם ליום סדנת קינוחים בכוסות שאינה שגרתית….סדנה אחרת- למידה והתנסות שיש בה הרבה מעבר להנחת שכבות על גבי שכבות.
• נלמד הכנת מרקמים וטעמים ליצירת שכבות מחומרים איכותיים.
נכיר טכניקות להכנת מגוון של בצקים.
נעבוד עם מחיות פרי איכותיות ונלמד לשלב אותם עם קרמים ומוסים. (בדגש על הקפדה ביחסים בין המרכיבים ובעבודה בטמפרטורה מדויקת).
נשחק וניצור קישוטים לפינישים והכל על מנת לשדרג ולהעצים כל קינוח.
• נלמד להרכיב בצורה מדויקת ונכונה את השכבות השונות של הקינוח- מה מתאים כבסיס, מה יכול לבוא מעל מה, ומה נוסיף רק לקראת ההגשה.
• הסדנה מזמנת יצירתיות רבה, כיוון שברגע שיודעים את הכללים ואת מרכיבי השכבות- עולם ההרכבות הופך להיות עשיר במיוחד.
• נחשף לדרכים חדשות להכנת קינוחים מרשימים מעוצבים ומשובחים בטעמם.
בסדנה נלמד את יסודות עולם קינוחי הכוסות באמצעות הכנת ארבעה קינוחים משכבות שונות, וכל שכבה תוכל לשמש להרכבת אינספור קינוחים:
• קינוח טרמיסו בכוס – קרם מסקרפונה עשיר ועוגיות אמרטי אטלקיות.
• טארט לימון בכוס – בצק פריך ברטון, קרם לימון מרענן, קולי פטל ומרנג פיסטוק.
• חגיגה טרופית – גינואז קוקוס ,קרם פסיפלורה, קוביות מנגו וקדאיף מקורמל.
• לב השוקולד – שכבות של קרמו שוקולד, שטרויזל קקאו לוז ושנטי שוקולד לבן.
משך הסדנה- חמש שעות.
עלות הסדנא: 450 ש"ח